opc_loader

large FLORIDA WATER ORIGINAL PERU / AGUA / AQUA DE FLORIDA met staffelprijzen

Artikelnr.: 7754654404228
€ -,--
(Preise ohne Mehrwertsteuer)
Lieferzeiten
Lieferzeit :
Discount-Preise
Zu 10:
Von 10 bos 24:
Von 24 bos 72:
72 und mehr:
Beschreibung

FLORIDA WATER / AGUA DE FLORIDA 270 ML   Dit is het originele Florida Water uit Peru op basis van alcohol (en niet op basis van colognes). Het wordt gebruikt voor (schoonmaak) rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur en de werking is diep, zacht, mysterieus en magisch. Let op: wees voorzichtig met de huid en ogen. Niet voor inwendig gebruik.

waarom de oorspronkelijke Agua de Florida? 
Agua de FLORIDA Het origineel van Alchemia wordt geproduceerd alcohol in Peru, op basis van de Peruaanse suikerriet. Er is ook een goedkopere versie, de. Basis van Eau de Cologne Deze goedkopere versie heeft een heel andere samenstelling geuren, veel minder fris en energiek is niet zo compleet als de oorspronkelijke Agua de FLORIDA. De meeste Sjamanen gebruiken de oorspronkelijke Agua de Florida voor hun reinigende rituelen en ceremonies.

, de namen van de twee flessen is zeer vergelijkbaar met elkaar, dat is de reden waarom er soms enige verwarring. Wilt u ervoor zorgen dat u de originele versie, kunt u dit zien op het etiket. Het origineel heeft een blauwe letters Agua de FLORIDA.

Bewertungen (0)
large FLORIDA WATER ORIGINAL PERU / AGUA / AQUA DE FLORIDA met staffelprijzen hat noch keine Rezensionen. Teilen Sie anderen Ihre Erfahrungen mit, indem Sie auf Bewertung abgeben klicken.

Passende Produkte für:

Alternative Produkte für:

In the picture
Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Tel: +31 (0)475-215917
Mail: team@alchemia.nl