opc_loader

Well Being Wierook Jinkoh

Artikelnr: 1124
Beschrijving

WELL BEING WIEROOK JINKOH (Aromambiance) ARO18
Meditatie

Een heerlijke en weldadige geur in uw huis of omgeving in 5 minuten!

Well being wierook Jinkoh heeft een heel bijzondere en prettige geur door de toevoeging van het hout van de Jinkoh boom. Geeft innerlijke rust en heeft een ontspannende werking.

De geur van planten hebben een subtiel stimulerende effect op onze staat van zijn en op onze omgeving. De Well Being wierook is samengesteld volgens de principes van de aromachologie. Aromachologie is de kennis en de kunst van het mengen van de pure planten- en bloemenessences en het evalueren van het effect van deze geuren op lichaam en geest.

De Well Being wierook bevat flavonoÏden, natuurlijke extracten uit groene thee, die het vermogen hebben om de moleculen te neutraliseren die verantwoordelijk zijn voor de nare geurtjes in huis. Het branden van 1 stokje zorgt ervoor dat er binnen 5 minuten 75% van de moleculen verdwenen is. De brandtijd van 1 stokje is circa 30 minuten.

Deze wierook heeft 2 functies: het neutraliseren van de geuren in uw huis en vervolgens het parfumeren van de ruimte met een weldadige geurencompositie.

Besteleenheid 1 pakje met 30 stokjes.

Beoordelingen ()
Well Being Wierook Jinkoh heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Well Being Wierook Jinkoh


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Telefoon: 0475-215917
Mail: team@alchemia.nl

Laatst bekeken items