opc_loader

Plant Wierook BIO07 Patchouli, Geranium

Artikelnr: 1114
Beschrijving

PLANT WIEROOK PATCHOULI GERANIUM BIO7
- besteleenheid: 1 rolletje met 30 stokjes -

Deze wierook is 100% natuurlijk en door een innovatieve formule op basis van planten is er weinig rookvorming. De brandtijd is circa 30 minuten.

De plant wierook heeft een bijzondere samenstelling met een zeer lage VOS-emissie. Door de plantenmengsels met gunstige effecten en de vervaardiging van de wierook met uitsluitend natuurlijke producten, is deze wierook een 100% ecologische, natuurlijke en transparante wierook voor de consument. Het is de ideale wierook voor personen die niet van rook houden.

Plant wierook PATCHOULI GERANIUM is SENSUEEL
. Het romantische en sensuele van patchouli met een vleugje fruitgheid van geranium. Bevat patchoulipoeder en essentïele olie van patchouli en geranium.

Dit product heeft de volgende keurmerken:

 

- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten.Plant wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

- 100% DUURZAME ONTWIKKELING
Alle grondstoffen die gebruikt worden (wierook, verpakking, display) zijn recyclebaar en duurzaam. De biologische en biodynamische landbouw worden bevorderd door de planten en kruiden te oogsten met respect voor de natuur. De verpakking is volledig recyclebaar.


 

Beoordelingen ()
Plant Wierook BIO07 Patchouli, Geranium heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Plant Wierook BIO07 Patchouli, Geranium


Alternatieve artikelen:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Telefoon: 0475-215917
Mail: team@alchemia.nl

In the picture
Laatst bekeken items