opc_loader

Plant Wierook BIO10 Sinaasappel, Kaneel

Artikelnr: 1116
Beschrijving

PLANT WIEROOK KANEEL SINAASAPPEL KRUIDNAGEL BIO10
- besteleenheid: 1 rolletje met 30 stokjes

Deze wierook is 100% natuurlijk en door een innovatieve formule op basis van planten is er weinig rookvorming. De brandtijd is circa 30 minuten.

De plant wierook heeft een bijzondere samenstelling met een zeer lage VOS-emissie. Door de plantenmengsels met gunstige effecten en de vervaardiging van de wierook met uitsluitend natuurlijke producten, is deze wierook een 100% ecologische, natuurlijke en transparante wierook voor de consument. Het is de ideale wierook voor personen die niet van rook houden.

Plant wierook KANEEL SINAASAPPEL KRUIDNAGEL is VERWARMEND. De zachtheid van kaneel in combinatie met het bitterzoete van sinaasappel en het warm kruidige van kruidnagel. Bevat kaneel- en kruidnagelpoeder en essentiële olie van sinaasappel.

Dit product heeft de volgende keurmerken:

 

- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ecologische wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

- 100% DUURZAME ONTWIKKELING
Alle grondstoffen die gebruikt worden (wierook, verpakking, display) zijn recyclebaar en duurzaam. De biologische en biodynamische landbouw worden bevorderd door de planten en kruiden te oogsten met respect voor de natuur. De verpakking is volledig recyclebaar.Beoordelingen ()
Plant Wierook BIO10 Sinaasappel, Kaneel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Plant Wierook BIO10 Sinaasappel, Kaneel


Alternatieve artikelen:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Telefoon: 0475-215917
Mail: team@alchemia.nl

In the picture
Laatst bekeken items