opc_loader

Japanse Rol KK304 Jade Orchid

Artikelnr: 1047
Beschrijving

JAPANSE ROL JADE ORCHID - KK304
Exotisch - besteleenheid: 1 doosje met 10 rollen van 45 stokjes -

Jade orchid wierook bevat de vrouwelijke en betoverende orchideebloem vergezeld door sandelhout, kaneel en patchouli en eucalyptus.


Deze Japanse wierook van het merk Encens du Monde is gemaakt volgens de eeuwenoude tradities door de meest prestigieuze Japanse wierook producenten. Volgens de Japanse tradities is het zorgvuldig mengen van de verschillende ingrediënten van wierook als het creëren van een poëtische afbeelding. Het heeft meerdere lagen en dient te ontstaan vanuit de ziel van de maker.

In Japan is het gebruik van wierook een onderdeel van het alledaagse leven geworden. Het is een levenswijze genaamd Koh-Do (pad van de wierook). Daarbij wordt het als een uiting van gevoeligheid en verfijning gezien om je huis te parfumeren voor bijvoorbeeld een gast of een bijzondere gebeurtenis. Een groot deel van de producten wordt met de hand gemaakt op Awaji Island ter hoogte van Kobe, waar het klimaat zich uitstekend leent voor de productie van wierook. De brandtijd is ongeveer 45 minuten tot 1 uur per stokje.

Deze wierook is bedoeld voor alledaags gebruik.


 

Beoordelingen ()
Japanse Rol KK304 Jade Orchid heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Japanse Rol KK304 Jade Orchid


Alternatieve artikelen:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Telefoon: 0475-215917
Mail: team@alchemia.nl

Laatst bekeken items