opc_loader

Jiri & Friends Palo Santo Stokjes 25 gram (met staffelprijzen)

Artikelnr: 9930
Staffelprijzen
Tot 100:
100 en meer:
Beschrijving
- fair trade -

- gecertificeerde import -


- voor elke kilo hout een nieuwe boom -

Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

Gebruik: steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt. Gewicht ca. 25 gram. 

www.jiriandfriends.com

Beoordelingen ()
Jiri & Friends Palo Santo Stokjes 25 gram (met staffelprijzen) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Jiri & Friends Palo Santo Stokjes 25 gram (met staffelprijzen)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Telefoon: 0475-215917
Mail: team@alchemia.nl

In the picture