opc_loader

Cones ECON 05 Ylang Ylang

Artikelnr: 1032
Beschrijving

ECOLOGISCHE WIEROOKCONES YLANG YLANG - ECON5
Creativiteit - besteleenheid: 1 doos met 75 cones -

Deze wierook is een echte aanwinst voor uw winkel! 


- HOE WERKT HET?
De klant neemt een wierookzakje en stelt zelf zijn wierookpakketje samen uit het diverse wierooksoorten. U biedt uw klanten een afwisselend assortiment aan voor een door de klant zelf te bepalen budget! De brandtijd van een stokje is ongeveer 25 minuten.


- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ecologische wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.


- 100% FAIR TRADE
Volgens de Masala methode met de hand gerold in de provincie Pondichery, in het zuiden van India. Door de aankoop en verkoop van deze wierook ondersteunen wij de sociaal en economisch achtergestelde lokale bevolking van Pondichery om hun leefomstandigheden te verbeteren en de traditionele ambacht te behouden.- 100% DUURZAME ONTWIKKELING
Alle grondstoffen die gebruikt worden (wierook, verpakking) zijn recyclebaar en duurzaam. De biologische en biodynamische landbouw worden bevorderd door de planten en kruiden te oogsten met respect voor de natuur. De verpakking is volledig recyclebaar. 
 

Beoordelingen ()
Cones ECON 05 Ylang Ylang heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cones ECON 05 Ylang Ylang


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Telefoon: 0475-215917
Mail: team@alchemia.nl

In the picture
Laatst bekeken items