opc_loader

Jiri & Friends White Sage Palo Santo Kit Deluxe

Artikelnr: SK051
Beschrijving

Dit is de ORIGINELE smudge kit van Jiri & Friends, 100% FAIR TRADE. Let op: er zijn namaak smudge kits in de markt. Deze smudge kit is met echte witte salie en Palo Santo en een abalone schelp. De smudgekit wordt ook reinig je huis pakket genoemd.

INHOUD SMUDGEKIT JIRI & FRIENDS
- Witte Salie uit Californië
- Palo Santo stokjes
- Abalone schelp
- flesje FLORIDA WATER 22 ml agua de florida original peru
- Duidelijke gebruiksaanwijzing

PALO SANTO / HEILIG HOUT
Jiri & Friends gebruiken alleen Palo Santo takken die op een natuurlijke manier van de Palo Santo boom zijn gevallen. Daarnaast wordt er voor elke kilo Palo Santo een nieuwe boom geplant. Volledig duurzaam en 100% Fair Trade. Het Palo Santo rijpt enkele jaren voordat de magische geur vrijkomt. Palo Santo wordt in Zuid-Amerika gebruikt om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het zo lekker ruikt. Palo Santo wordt ook Heilig Hout genoemd.

WITTE SALIE
Ook onze Californische Witte Salie wordt volledig duurzaam geoogst. Geen plantages met Witte Salie, maar alleen in het wild geplukte Witte Salie met respect voor de natuur. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de Witte Salie zeer zuiver en ruikt intens. Van oudsher gebruikten de Indianen Witte Salie om ruimtes energetisch te reinigen. Witte Salie wordt ook White Sage genoemd. De Witte Salie groeit in het wild.

ABALONE SCHELP
De abalone schelp die je in de smudge kit vindt, doet er duizenden jaren over om een mooie parelmoer glans te krijgen en wordt gebruikt om Witte Salie en Palo Santo in te branden. Eventuele donkere plekken in de abalone, zijn natuurlijk ontstaan in de zee en geven de schelp een robuust karakter. Leg wat Witte Salie en / of Palo Santo in de abalone schelp. Steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is al voldoende voor de lekkere geur en reinigende werking. De Witte Salie kan op dezelfde manier worden aangestoken. Laat de rook die door de Witte Salie en Palo Santo ontstaat de ruimte reinigen. Dit heet ‘smudgen’.

Werk in je huis altijd van beneden naar boven bij het reinigen met de witte salie en palo santo. De smudgekit / smudge kit is daar zeer geschikt voor. Zorg dat er een raam open is zodat de ‘vuile’ energie naar buiten kan gaan. Probeer ongeveer 1 keer per maand je huis te reinigen met de witte salie en palo santo of zo vaak als dat je zelf aanvoelt dat het nodig is. Gebruik de Witte Salie en de Palo Santo vanuit je eigen intuïtie.

LET OP
De abalone schelp in het reinig je huis pakket kan heet worden en bij zware oververhitting barsten. Brand de Palo Santo / Witte Salie om die reden maximaal 1 minuut. Zorg voor een hittebestendige ondergrond om de abalone op te leggen. Gebruik hitte bestendige handschoenen. Inhaleer nooit de rook. Gebruik alleen in goed geventileerde ruimtes. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik van brandbare materialen houden. Vermijd contact met de kleren. Gebruik niet tijdens zwangerschap. Witte Salie en Palo Santo kan allergische reacties veroorzaken. Bewaar de witte salie en de palo santo op een droge plaats. Zorg dat er niks meer brandt of smeult als u de kamer verlaat.

FLORIDA WATER / Agua de Florida / Aqua de Florida 22 ML. Dit is het originele Florida water (op alcohol basis) uit Peru. Het wordt gebruikt bij (schoonmaak) rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur is diep, zacht, mysterieus en magisch. Let op: voorzichtig met de huid en ogen. Niet voor inwendig gebruik.
WAAROM DE ORIGINELE AGUA DE FLORIDA?
Het originele AGUA DE FLORIDA wordt gemaakt in Peru. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van EAU DE COLOGNE. Deze goedkopere variant heeft een geheel andere samenstelling, ruikt veel minder fris en reinigt energetisch niet zo grondig als het originele AGUA DE FLORIDA. De meeste sjamanen gebruiken de originele AGUA DE FLORIDA voor hun reinigingen en ceremonies.

Het etiket van beide flesjes lijkt erg op elkaar, vandaar soms de verwarring. Als u zeker wilt zijn dat u de originele variant heeft, dan kunt u dit zien op het etiket. Hier staat namelijk in blauwe letters voorop AGUA DE FLORIDA.
LET OP:
Niet om in te nemen. Brandbaar. Pas op met open vuur. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik houden van ontvlambare materialen. Vermijd contact met huid en kleding. Kan allergische reacties veroorzaken. Vanwege de ontvlambaarheid van het Florida Water: gebruik het Florida Water NIET in combinatie met het smudgen.

Beoordelingen ()
Jiri & Friends White Sage Palo Santo Kit Deluxe heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Jiri & Friends White Sage Palo Santo Kit Deluxe


Alternatieve artikelen:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Telefoon: 0475-215917
Mail: team@alchemia.nl

In the picture