opc_loader

Diffuser Lealia

Artikelnr: 8003
Beschrijving

De diffusers van Jiri & Friends zijn stijlvol en hebben een luxe afwerking. De mooie ontwerpen passen in elk interieur. De diffuser verspreidt in korte tijd de heerlijke geur van de door jou gekozen etherische olie.

De diffuser Lealia is een diffuser met een hip design van prachtige materialen zoals keramiek en kurk. De diffuser is ideaal voor de wat kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer, keuken of thuiskantoor.
Gebruik deze aroma diffuser in combinatie met etherische oliën van Jiri & Friends voor een fijne geurbeleving in huis. De diffuser blaast koude stoom door middel van kleine verneveling de ruimte in. Dit gaat heel rustig en zorgt uiteindelijk voor een goede en fijne luchtvochtigheid in huis. Wanneer je ook etherische oliën toevoegt aan de aroma diffuser, blaast de diffuser de geur van de oliën mee de ruimte in.
De diffuser heeft een watertank van 60 ml. Dit lijkt wellicht weinig, maar bij continu gebruik gaat de diffuser zo’n 3 a 4 uur mee. Wanneer het water in de watertank op is, zorgt de auto-stop-functie er voor dat hij vanzelf uitschakelt. De diffuser Lealia bevat ledverlichting in verschillende kleurtjes, maar deze kan ook uitgezet worden.

De diffuser is stil in gebruik, waardoor deze ook geschikt is voor op de slaapkamer bijvoorbeeld.

Lees voor gebruik de instructies in de verpakking.

Beoordelingen ()
Diffuser Lealia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Diffuser Lealia


Alternatieve artikelen:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Telefoon: 0475-215917
Mail: team@alchemia.nl

Laatst bekeken items