opc_loader

large FLORIDA WATER ORIGINAL PERU / AGUA / AQUA DE FLORIDA met staffelprijzen

Item No.: 7754654404228
€ -,--
(Price excluding VAT)
Delivery times
Delivery Time:
Differential Prices
To 10:
From 10 to 24:
From 24 to 72:
72 and more:
Description

FLORIDA WATER / Agua de FLORIDA 270 ML   Dit is het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol (en niet op basis van eau de cologne). Het wordt gebruikt bij (schoonmaak) rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur en chirurgie is diep, zacht, mysterieus en magisch. Let op: voorzichtig met de huid en ogen. Niet voor inwendig gebruik.

Agua de FLORIDA waarom de oorspronkelijke? 
Agua de FLORIDA Het origineel door Alchemia is gemaakt in Peru gebaseerd op Peruaanse suikerriet alcohol. Er is dus een goedkopere variant op basis van Eau de Cologne. Deze goedkopere variant heeft een compleet Call andere samenstelling, ruikt een stuk minder fris en energiek is niet zo krachtig als de oorspronkelijke Agua de FLORIDA. De meeste sjamanen gebruiken de oorspronkelijke Agua de Florida voor hun schoonmaak rituelen en ceremonies.

Het label van beide flessen is zeer vergelijkbaar met elkaar, dat is de reden waarom er soms enige verwarring. Als u zeker wilt zijn u had de oorspronkelijke variant, kunt u dit zien op het etiket. De oorspronkelijke HAS in blauwe letters Agua de FLORIDA.

Reviews (0)
large FLORIDA WATER ORIGINAL PERU / AGUA / AQUA DE FLORIDA met staffelprijzen does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.

Matching Products For:

Alternative Products For:

Contact

Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)
Tel: +31 (0)475-215917
Mail: team@alchemia.nl