KOKEN MET BLOEMEN VIOOLTJES - FLEURS DE VIOLETTE
15 GRAM
Til u gerechten naar een ander niveau met koken met bloemen VIOOLTJES. De toepassingen in de keuken zijn eindeloos.
VOORGERECHTEN / AMUSES
In salades bijvoorbeeld. Het is ook erg mooi om er zelf dressings van te maken. Dat ziet er visueel goed uit in een glazen fles. Maar ook lekker om sausen mee af te maken of gewoon als garnering.
HOOFDGERECHTEN
Op vlees, vis, groenten, grillgerechten of op de barbecue. Voor het op smaak brengen van een bouillon of warme saus. De combinaties zijn eindeloos.
DESSERTS & PATISSERIE
Als garnering, of om mee te verwerken in de gerechten zelf. Spannend in brood of patisserie, ijs, chocoladegerechten, fruitsalades, zelf gemaakte jam, en nog veel meer.
DIVERSEN
Heerlijk in warme dranken, thee (visueel effect), Thai latte, cocktails etc.
De bloemen zijn van biologische afkomst.
