KOKEN MET BLOEMEN SINAASAPPELBLOEM / ORANJEBLOESEM - FLEURS D'ORANGE
Word per 6 consumenten verpakkingen gekocht.
6 x 30 GRAM
Til u gerechten naar een ander niveau met koken met bloemen SINAASAPPELBLOEM. De toepassingen in de keuken zijn eindeloos.
VOORGERECHTEN / AMUSES
In o.a.salades.Tevens zeer geschikt om dressings van te maken. Dat ziet er visueel mooi uit in een glazen fles. Maar ook lekker om sausen mee af te maken of gewoon als garnering.
HOOFDGERECHTEN
Op vlees, vis, groenten, grillgerechten of op de barbecue. Voor het op smaak brengen van een bouillon of warme saus. De combinaties zijn eindeloos.
DESSERTS & PATISSERIE
Als garnering, of om mee te verwerken in de gerechten zelf. Spannend in brood of patisserie, ijs, chocoladegerechten, fruitsalades, zelf gemaakte jam, en nog veel meer.
DIVERSEN
Heerlijk in warme dranken, thee (visueel effect), Thai latte, cocktails etc.
De bloemen zijn van biologische afkomst.
